Hovězí burger

Tak zní to vznešeně, ale ve skutečnosti si tato svačina právem zaslouží žít v rubrice „zbytková“ (čili vytvořená ze zbytků z předchozího dne).

Dělali jste k obědu či večeři karbanátky a několik Vám jich zbylo? Super, máte svačinku jedna báseň!

Budete potřebovat:

  • Zbylý karbanátek (pokud ho ještě nemáte, tak pak potřebujete mleté hovězí maso, česnek, cibuli, vejce, sůl, pepř, oregano, olej)
  • Kaiserku
  • červenou cibuli
  • hrubozrnnou hořčici
  • rukolu
  • rajče

Pokud ještě nemáte karbanátek a rádi byste ho měli: mleté hovězí maso smíchejte s nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, solí, pepřem, oreganem a vejcem. V ruce vytvořte karbanátek a smažte ho na rozpáleném oleji. Papírovou utěrkou vysušte přebytečný tuk.

Kaiserku rozkrojte a spodní část potřete hrubozrnnou hořčicí. Na ní pak položte karbanátek, cibuli, plátek rajčete a rukolu. Přiklopte druhou půlkou kaiserky.

SVAČINET - Vaše svačinková databáze Více o Svačinetu si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.