Podzimní pizza Vás zahřeje (pokud si ji dáte ještě teplou! :-)) a rozhodně zasytí. Dát si na ní můžete vlastně, co chcete, já jsem tentokrát zvolila typickou pod/zimní surovinu – červenou řepu. A je to, věřte mi, opravdu chutná kombinace. Nebo mi nevěřte a ověřte si to sami. 🙂
Na 1 pizzu budete potřebovat:
Těsto na pizzu se často prodává zabalené již s pečícím papírem, což celou výrobu značně zjednodušuje, stačí to prostě rozbalit. 🙂 Ze zakysané smetany a rajčatového protlaku si připravte základ – hmotu, kterou pak rozetřete na těsto. Pak již dle libosti na pizzu pokládejte plátky sýra, plátky řepy a ančovičky. Pečte asi 25 minut při 180 stupních, prostě pizzu vyndejte, až budou okraje hnědé, max. tmavě hnědé. 🙂